+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.10.2021

Grzegorz Franków

Grzegorz Franków
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2021

Aga Fra

Aga Fra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2020

Maciek Misiak

Maciek Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, bardzo dobre metody nauczania i doskonałe przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Klaudia Czerwińska

Klaudia Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu , miła atmosfera ,profesjonalne podejście, najlepszy instruktor. Polecam ! Najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Michał Kumor

Michał Kumor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.11.2019

Janusz Wojewoda

Janusz Wojewoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry typ nauczania instruktor miły i wyrozumiały ...100% polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.04.2019

Marta Szaraniec

Marta Szaraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta. Wszystko tłumaczone w prosty i logiczny sposób. Przyjemna atmosfera :) Zdane od razu po jazdasz doszkalających

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Karolina Kozłowska

Karolina Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy!!! Fachowe, indywidualne podejście. Wróciłam na kurs po 10 latach. Miła atmosfera podczas jazdy sprawiła, iż uwierzyłam, że i ja mogę mieć prawo jazdy. Udało się za pierwszym razem. Profesjonalizm, doświadczenie, wyrozumiałość, odpowiedzialność za kursanta i opanowanie. Terminy i godziny jazd dostosowane pod kursanta. Bardzo dziękuję za poświęcony czas i anielską cierpliwość ???? Na lepszego instruktora trafić nie mogłam. Polecam każdemu, kto chce być profesjonalnie przygotowany do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.04.2019

Maja Adwent

Maja Adwent
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera i wzorowe podejście do kursanta. Szczerze polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.